Cautare

3965 de rezultate pentru "accidente rutiere 29 05 2010 sos chitilei" (3.55 secunde)
Potrivit datelor cuprinse in European Road Statistics 2009, Romania se plaseaza pe ultimul loc in randul tarilor Uniunii Europene, privind reducerea numarului de decese survenite in urma accidentelor rutiere.
La data de 07 august 2010, in jurul orei 14.20, L. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 3 din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 07 august 2010, in jurul orei 17.00, I.
In data de 24.11.2010, intre orele 11:00 - 15:00, in Piata Victoriei, se va desfasura un miting de protest, la care vor participa aproximativ 500 - 600 de taximetristi, dupa urmatorul program: ... - Arcul de Triumf - Piata Charles de Gaulle - Calea Dorobantilor - Sos.
La data de 20 octombrie 2010, in jurul orei 03.00, Serviciul Furturi de Autovehicule a fost sesizat prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca politisti din cadrul Sectiei 9 Politie l-au depistat in flagrant pe M.
In cadrul unei conferinte de presa, ieri, la sediul din Satu Mare al Parchetului National Anticoruptie, seful PNA Satu Mare, Tiberiu Sigartau, si procurorul Marius Iancu au prezentat rezultatele finale ale cercetarilor efectuate in cazul afacerii ilegale cu vize SUA desfasurata de presedintele asociatiei non-profit Camera de comert romano-americana Portland - Oregon, Iosif (Joseph) Kovacs, trimis in judecata pentru trafic de influenta si inselaciune si Sos Rolland, anchetat si trimis in judecata in acelasi dosar pentru complicitate la trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Alia Apartments (zona Arcul de Triumf), Nordia Residence (malul lacului Grivita), City Point (zona Baneasa Aviatiei), Aerogarii Rezidential (zona Baneasa - Aerogarii), Avrig3 (zona Obor-Avrig), Amfiteatru Residence (Parcul Tineretului), Saphir Stein (Grozavesti-Carrefour Orhideea), Metropolis Residence (zona 1Mai - Grivita), Cosmopolis (zona de Nord-Pipera Tunari), North24 (zona rond Pipera), Rose Garden (sos.
Marasti se lucreaza la finalizarea peretilor mulati, iar apoi, dupa intarirea planseului pe Sos. Kiseleff, se va face jonctiunea intre cele doua ramuri Sos. Bucuresti-Ploiesti si Sos.
Avionului, -Strapungere Splai Dudescu - Sos. Oltenitei, -Largire B-dul Expozitiei, Supralargire Calea Grivitei, -Pasaj Subteran Sos. ... Elena Vacarescu, -Pasaj Rutier Sos.
fileul de Dorada Regala la plita cu jeleu de tarhon si cartofi aromatizati, pieptul de rata aromatizat cu sos de portocale si cartofi dulci, foie gras cu sos de mere caramelizat, deliciosul Saveur de Melon - o prajitura racoroasa cu gust de pepene galben, Marchiza - o explozie de ciocolata fierbinte si Cherry Cake - desert cu blat de cacao, crema de vanilie si cirese.
In cadrul campaniei ,,Doneaza un zambet sanatos'', Orbit Romania ne indeamna sa sustinem cu totii sanatatea orala a copiilor defavorizati din toate cele trei programe ale organizatiei SOS Satele Copiilor Romania - din Bucuresti, Cisnadie (judetul Sibiu) si Hemeius (judetul Bacau), dar si din gradinitele si scolile afiliate.
Totodata, in 29 aprilie si 1 mai, mijloacele de transport ale STB SA vor circula dupa un program corespunzator unei zile de week-end. ... Mihail Sebastian pe Calea 13 Septembrie, Sos. ... Mihail Sebastian pe Calea 13 Septembrie, Sos. Progresului, Calea Rahovei, Sos.
- clatita cu branzasi marar - 7 RON - clatita cu sunca si cascaval - 7 RON - clatita cu mozzarella, masline feliate si oregano - 8 RON - clatita cu sunca, ardei gras si cascaval - 8 RON - clatita cu ciuperci si sos de smantana - 8 RON - clatita cu ciuperci, cascaval, sunca si sos de smantana - 10 RON - clatita cu pui, cascaval si sos de smantana - 9 RON
La data de 22 mai 2011, ora 16.15, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie l-au prins in flagrant, la scurt timp de la comiterea faptei, pe sos.
Mai precis, in prezenta premierului Mihai Tudose si a ministrului transporturilor, Felix Stroe, reprezentantii castigatorului licitatiei, asocierea italo-japoneza Astaldi - IHI Infrastructure Systems, si, de cealalta parte, ca beneficiar, Stefan Ionita, presedintele Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, au semnat certificatului de nastere pentru Pod.
35 de politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta si 4 civili sunt cercetati pentru luare si dare de mita, abuz in serviciu, trafic de influenta si fals intelectual. Au fost efectuate 50 de perchezitii, la birourile din sediul Politiei Rutiere, dar si la domiciliile suspectilor.
Agerpres informeaza ca Prim-ministrul Emil Boc a declarat, miercuri, ca decizia legata de renuntarea la escorta Politiei Rutiere, pentru deplasarea in coloana oficiala, nu a fost luata pentru a-l determina pe Vasile Blaga sa demisioneze din functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Specialistii sustin ca 15% din podurile rutiere au probleme majore. Potrivit sefului Institutului de Stat in Constructii (ISC), Dorina Nicolina Isopescu, peste 963 de poduri rutiere si 1.270 de poduri feroviare, verificate in acest an de catre institut, au deficiente majore.
accidentele rutiere, HIV si suicidul, principalele cauze de deces la baietii si fetele cu varste intre 10 si 19 ani In cazul adolescentilor, accidentele rutiere, HIV/SIDA si suicidul sunt principalele cauze de deces, avertizeaza un raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (Health for the world’s adolescents), publicat saptamana aceasta.
Plata amenzilor rutiere...din ciclul "gandire cu premeditare". ... Pentru ca de ceva timp amenzile rutiere se pot plati doar acolo unde ai buletinul. ... Va rog sa-mi spuneti care este logica dupa care amenzile rutiere au ajuns sa se incaseze legal doar in localitatea de domiciliu?
La data de 20.11.2011, in jurul orei 05.20, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Splaiul Independentei din sectorul 5, pe I. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
google-analytics.com